Planerade kullar

Nästa omgång parningar, med beräknad födsel från mitten av mars 2020 och framåt:

– Ratatosk Chantelle (silver black european berkshire dumbobärare) och Hagrid (silver mink hooded dumbo): förväntas black och mink, eubk och hooded, dumbo och dumbobärare. En parning jag har sett fram emot ända sen jag fick köpa Chantelle från Danmark. Chantelle är superalert, kan utforska i evigheter men kommer när man ropar och vill gärna umgås med människor, råttor och IKEA-råttor. Hagrid är ”stamfadern” i uppfödningen som numera även är känd för att han blev omtyckt av Bard i ”Talang” på TV4. En mycket lugn och snäll flockledare, en pussråtta och charmör. PARNING 23/2.

– Minnie (russian blue hooded dumbo), en liten pärla som jag lånar av en god vän för att para med Hagrid (se ovan): förväntas black hooded dumbo (troligen något övertecknade då båda föräldrarna är det). Det är full fart i Minnie, fantastiskt trevlig och nyfiken, tar sig fram överallt för att utforska. Agilitypotential. VÄNTAR PÅ LÖP.

Det går bra att ställa sig på väntelista, vilket inte är bindande. Jag behåller själv bebisar från varje kull och sedan utgår jag från väntelistan. Ibland blir det något avhopp. Väntetiden beror också på kullarnas storlek. Bebisarna är leveransklara vid 6 veckors ålder.

Samtliga föräldrar bor denna gången hos mig, så välkomna att höra av er för besök för att träffa föräldrarna och de andra råttorna!