Planerade kullar

Det finns flera kullar på gång, här är ett urval. Jag siktar på att helst få 2-3 kullar samtidigt så att jag har en extramamma den dagen det blir någon tråkig komplikation. Detta då det är svårt att få nyfödda att klara sig med bara handmatning. (Som uppfödare hoppas man såklart att man aldrig ska hamna i den situationen.)

Patty (chocolate silvermane) och Dylan (russian blue european berkshire dumbo) är nästa kull på gång, väntas under v. 23. Detta är andra parningen med silvermane, och jag ser verkligen fram emot att se vad som föds! Patty är trevlig och harmonisk, Dylan är en härlig myskille med mycket trevligt temperament.

Parningar på gång även för bebisar från förra årets kullar, bland annat Amazing Nicosia (black hooded dumbo), Amazing Bachata (black striped roan) och Amazing Semba (black hooded).

Det går bra att ställa sig på väntelista, vilket inte är bindande. Jag behåller själv bebisar från varje kull och sedan utgår jag från väntelistan. Ibland blir det något avhopp. Väntetiden beror också på kullarnas storlek. Bebisarna är leveransklara vid 6 veckors ålder.